Aktiviteter


Hvordan bliver jeg medlem af Aktivitetscentret Al-Huset?

Brugerrådet i Aktivitetscentret Al-Huset har besluttet, at det koster kr. 200,- pr. år at bruge de mange tilbud som dette årsprogram tilbyder. Året i Al-Huset begynder den 1. september og løber indtil den 31. august det følgende år.

Der betales separat for forbrug af evt. materialer på holdene.

Hvis du vil være sikker på at få en plads på de(t) hold, du ønsker, så skal du være opmærksom på, at tilmelding til holdene foregår torsdag den 29. august i tidsrummet mellem kl. 10.00 og kl. 12.00.

Alle hold er nul-stillet til den nye sæson. Derfor foregår tilmelding til den nye sæsons hold efter først-til-mølle-princippet. Det er derfor en god idé at komme i god tid torsdag den 29. august og hygge sig i køen med alle de andre!

Dørene til Al-Huset åbnes præcist kl. 10.00.

Der ligger tilmeldingssedler i Al-Huset, som det er en fordel du har udfyldt på forhånd. Sammen med kr. 200,- afleveres den til den første holdleder, hvis hold du ønsker at gå på. Denne holdleder udlevere en ”billet”, som kvittering for, at du nu er medlem, og har betalt kontingentet, således at du blot skal vise denne ”billet” til den næste holdleder, hvis hold du ønsker at melde dig på.

Billetten ombyttes senere med et medlemskort.

Du kan naturligvis betale kontingent på andre dage efter den 29. august, men så kan du risikere, at holdet er overtegnet.

Tilmelding til It-kurser foregår direkte til Ældresagen Kjellerup, og er ikke en del af Aktivitetscentrets tilbud.